Utväg

utsikt.png
A+ A A-

Barn/Ungdom

Barn/Ungdom

Hur de vuxna i familjen har det tillsammans är viktigt för alla. När en vuxen i familjen slår eller hotar någon i familjen mår barn/ungdomar som lever med våldet ofta dåligt.

På Utväg kan du som är barn/ungdom och har levt med våld mellan vuxna i din familj få hjälp med samtal enskilt och i grupp tillsammans med andra barn eller ungdomar.

Vi vänder oss också till dig som förälder som är orolig för hur ditt barn har påverkats av att en vuxen i familjen blivit utsatt för våld.

Kontakten inleds alltid med enskilda samtal. Vi använder Trappan-modellen som är utvecklad av Rädda Barnen som stöd i de bearbetande samtalen.

Vi vänder oss också till dig som utövar eller har utövat våld i nära relation.

Hör av dig till  våra samordnare så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda.

Kontakta samordnare

Utväg Södra Älvsborg
Samverkan mot våld i nära relation

Adress
Österlånggatan 64 [ Se karta ]
503 37 Borås

Kontakt

Aktuellt

 • Utvägs utbildningar "Våld i nära relation" under våren

  Nu har du som arbetar inom någon av våra samverkande myndigheter möjlighet att anmäla dig till någon av våra våra grundutbildningar "Våld i nära relation". Läs mer under fliken Utbildningar

  Josefin Grände föreläser den 2 maj i Skövde under rubrikerna Uppbrottsbrocessen, Trauma och Sekundär traumatisering. Se vidare Utväg Skaraborgs hemsida

  Utvecklingsmedel för arbete mot våld i nära relation Läs mer

  Det finns ännu några platser kvar (nu endast reservplatser) till Utvägs uppskattade gruppledarutbildning med Per Isdal som utbildare 13 - 17 augusti 2018. Information finns som PDF-fil i vänsterspalt "Utbildning gruppledare".

  Skriven den måndag, 18 december 2017 10:08
© Utväg | Hemsida skapad av Streamcode | Fotograf: Claes Nilsson

Logga in eller Registrera

LOGGA IN